Elevation of the Holy Cross - Biserica Inaltarea Crucii
 
  Elevation of the Holy Cross - Biserica  
Elevation of the Holy Cross - Biserica Inaltarea Sfintei Cruci
Scurt Istoric
Slujbe Religioase
Vietile Sfintilor
Vizite Arhieresti
In Memoriam
Cununii
Botezuri
Inmormintari
Elevation of the Holy Cross
Rugaciuni Folositoare
Buletin
Donatii
Conlinzi de Craciun
Album Foto
Video
Contact
   

Din Cugetarile Reginei Maria

Am ferma convingere ca toate neintelegerile ar putea fi inlaturate, daca am pune mai multa inima.
Uneori se pare ca am cladit relatiile noastre omenesti pe o temelie mincinoasa. Nu sintem destul de deschisi unul fata de celalalt, destul de simpli, de sinceri.
Afara de aceasta sintem prea amatori de cuvinte, de vorbarie. Cind ne intilnim la olalta sintem prea inclinati sa birfim pe altii. Intilnirile noastre sint mai mult intruniri de indiganre, nici unul din noi nu e destul de dragut. Pare ca ne facem o placere din a dezgropa greselile altora. Sintem prea inchinati sa uitam "birna din ochiul nostru" si stam sa discutam, constienti de pretinsa noastra dreptate si inciudati - ce n-a facut cutare sau cutare.
Totusi, daca persoana in discutie ar intoarce foaia impotriva noastra n-ar gasi si ea tot atit de mult de criticat in noi, oricit de mult ne-ar placea noua sa ne vedem in lumina trandafirie a propriei noastre plasmuiri.
Relatiile noastre reciproce ar trebui sa fie mai simple, insa atitudinea noastra clevetitoate, subminata, impiedica aceasta simplitate. Noi, fiecare din noi, ne-am incarcat constiinta cu prea multe lucruri uricioase. Asa ca nicioadata nu sintem cu totul in largul nostru.
Ridicam bariere si nu ne putem destanui unul altuia. Prea neglijenti in vorbele noastre in deobste, totusi, cind sintem impreuna, ne place sa ne punem in garda, nu sintem destul de siguri.
Nici o neintelegere nu poate rezista fata de sinceritatea adevarata. Chiar lucrurile uricioase pe care le-am spus pot fi sterese prin sinceritatea noastra. Dar aceasta cere barbatie.
Dar iarasi trebuie sa nu exageram nici sa percepem dintr-o data toate greselile noastre pina ce ele ajung o stavila, un obstacol care impiedica contactul nostru cu altii.
Sa nu exageram nici primul felul, nici pe cel de al doilea, nici sa nu ne fie teama de a face primul pas. De obicei mindria noastra ne impiedica de a face primul pas. Trebuie sa calcam peste aceasta mindrie, caci nu e nici o umilire in a fi cel dintii care intinde ramura de maslini.

De Maria Regina Romaniei

 

 

Regina Maria

 
   
     
     

L. A. Digital Studio
WEBSITE BY LADIGITALSTUDIO.COM
L. A. Digital Studio.com, Web Design, Internet Solutions, Los Angeles, LADS, Web Sites